Poštovani poslovni partneri!

Nalazimo se u vremenu kada se kao društvo suočavamo s nepoznatim, ali svakako velikim iskušenjima. U tvrtki Kovintrade svjesni smo ozbiljnosti situacije širenja koronavirusa SARS-CoV-02. Kao rezultat toga, poduzeli smo niz mjera u našoj grupaciji, koje zaposlenicima i poslovnim partnerima omogućavaju brigu o našem zdravlju i nesmetanom poslovanju.

Budući da smo htjeli zaštititi zaposlenike, dozvolili smo i nekima da rade od kuće. Svi zaposlenici koji svakodnevno rade na svojim radnim mjestima redovno su informirani o pravilnom rukovanju, brizi o higijeni i uporabi zaštitne opreme.

Logistika je važan dio naše nabave, prodaje i ključni proces opskrbe Hrvatske, tako da ćemo i dalje usredotočiti naše napore na trenutnu situaciju na europskom tržištu, na pažljiv i odgovoran način, kako bismo ispunili vaše narudžbe u optimalno vrijeme. S obzirom na trenutnu situaciju, ograničeni smo tehnološkim, logističkim i ljudskim resursima, koji su rezultat mjera koje je Vlada Republike Hrvatske i drugih zemalja poduzela u vezi s epidemijom, pa vas molimo za razumijevanje.

Kako bismo zadovoljili vaše potrebe u budućnosti (što je više moguće prema trenutnoj situaciji na tržištu), planirajte isporuku materijala nekoliko dana unaprijed. Također, obavještavajte nas o svim važnim informacijama i promjenama kako bismo zajedno i profesionalno prevladali novostvorene situacije.

Uz vašu pomoć i razumijevanje, uspjet ćemo.

Pozdravljamo vas i ostanite zdravi!